Login
+Follow
Login
I skog och mark

Platåleden vid Ottsjö

By iskogochmark on 2015.08.23 In Vandringsleder

o6

Idag blev det en dagstur ut till Ottsjö. Tog med mig några påsar ifall jag skulle hitta hjortron… och OM jag hittade hjortron, jag hade kunnat plocka hela dagen. Men jag plockade drygt en liter som jag tog med mig hem. Det var så skönt att komma ut och röra på sig och man belönas med fin utsikt på denna led. När jag kom hem gjorde jag hjortronsylt som jag sedan åt tillsammans med nystekta pannkakor. Mums!

o1

HjortronRubus chamaemorus L.

o2

o3

o4

o5

o7

o8

1 Responses to "Platåleden vid Ottsjö"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Sök
En florist på upptäcktsfärd i den svenska naturen!

Image and video hosting by TinyPic

Jag är en tjej med ett brinnande intresse för natur och friluftsliv.

Tanken är att ni genom denna blogg ska kunna följa med mig ut på mina upptäcktsfärder genom den svenska naturen. Jag kommer vara noga med att skriva ut artnamn på de växter jag stöter på. Jag jobbar som florist och älskar växter!

Välkommen till min outdrr blogg!

Jag finns även att följa här:

www.iskogochmark.se
Instagram: iskogochmark

Kategorier Senaste inläggen
+Follow

Login